franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 13.06.2019 12:23:18

To je NAROBE s fuzbalom! NI ŠE DAL GOLA, poglejte pa, s čim se je 'slovenski' mulec PRIPELJAL (foto)

Profimedia
Zgodba, ki je dvignila precej prahu na Hrvaškem.

Se spomnite Nebojše Vučićevića? Gre za nekdanjega nogometaša Partizana, ki je svojčas deloval tudi v slovenskem nogometu. Kot nogometaš je igral za Železničar iz Maribora, Muro in Korotan, in sicer ravno v času, ko je dal življenje svojemu sinu, nekakšnemu slovenskemu produktu. Kot trener pa je Nebojša ko je bil njegov sin majhen fantek, dvakrat sedel na klopi lendavske Nafte. 

Zdaj gre po njegovih stopinjah tudi sin Vanja Vučićević, 21-letni srbski nogometaš, ki je svojčas igral za Crveno zvezdo. Vanja Vučićević je zdaj odšel na Hrvaško, kjer je podpisal za tamkajšnjega prvoligaša Lokomotivo iz Zagreba, sicer podružnico hrvaškega velikana Dinama. 

Vanja Vučićević je zadnjo sezono igral za ruski klub Krylia Sovetov, v novi sezoni bo torej nastopal v prvi hrvaški ligi. Že to, da bo naslednji Srb zaigral na Hrvaškem, bi bila pri naših južnih sosedih zanimiva novica, a še toliko bolj zanimiva je zaradi tega, na kakšne način je Vučićević prišel na podpis pogodbe z Lokomotivo. 

vucicevic
Sin Nebojše Vučićevića je na podpis pogodbe prišel z avtomobilom. In to ne kakršnim koli, temveč z rdečim Ferrarijem! Fant si ga je privoščil, čeprav v karieri še ni dosegel profesionalnega zadetka. Kot napadalec. Kar ponovno odpre debate o tem, da nogometaši precej preveč zaslužijo precej prezgodaj. 

Značke: vucicevic, ferrari

Članki iz rubrike