900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 21.05.2019 17:17:36

Zidane je BESEN na predsednika PEREZA: Ne, takole pa NE BO ŠLO!

Profimedia
Pri Realu se še naprej ozirajo za igralci, s katerimi bi okrepili zasedbo.

Zinedine Zidane in predsednik Florentino Perez skupaj kujeta načrt, kako to narediti. Zdaj pa se je zataknilo. Konkretno zataknilo!

Francoski strokovnjak je namreč predsedniku predlagal igralca, toda on ga noče upoštevati. Vseeno pa Zidane še ni obupal, na vsak način želi na stadionu Santiago Bernabeu videti Sadia Maneja iz Liverpoola.



Pri španskem Okdiariu pravijo, da sta Zidane in Perez različnega mnenja že na vratarski poziciji. Francoz bi rad med vratnicama imel Keylorja Navasa, medtem ko je uprava (veliko) bolj naklonjena Thibautu Courtoisu.

Bojda naj bi bil Paul Pogba veliko bližje podpisu pogodbe, kot si marsikdo misli, ampak težavo zdaj predstavlja Mane. Liverpool za svojega zvezdnika zahteva 200 milijonov evrov, Florentino Perez pa je samo zamahnil z roko in prižgal rdečo luč temu prestopu. Zidane vseeno še naprej trmasto vztraja, da igralca preproto mora imeti v moštvu, toda uprava se ne da, v klubu so namreč prepričani, da je cena pretirana. Še več, Florentino Perez je celo mnenja, da sta Vinicius Junior in Marco Asensio na dolgi rok sposobna ekipi prinesti ravno toliko, kot bi prinesel Sadio Mane.

Članki iz rubrike