podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 21.04.2019 22:08:17

Presenečenje z Old Trafforda: United URADNO povpraševal po TEM IGRALCU!

Reuters
Pri Manchester Unitedu preživljajo težke čase.

Letošnja sezona je za rdeče vrage res turbuletna. Ko je Joseja Mourinha nasledil Ole Gunnar Solskjaer, se je zdelo, da se bo zadeva vendarle popravila, a ni povsem tako. Današnja katastrofa na gostovanju pri Evertonu (0:4) je pokazala, da stvari še zdaleč niso take kot si jih želijo navijači.

Jasno je, da bo poleti prišlo do določenih sprememb v igralskem kadru, norveški strokovnjak grozi, da bo nekaterim zvezdnikom pokazal vrata. Še posebej pa je pozoren na to, kako bi okrepil branilsko vrsto, ki je v tem tednu na dveh tekmah prejela kar sedem golov.


Še posebej ga skrbijo slabe predstave Chrisa Smallinga in Phila Jonesa. Hkrati pa je že našel nekaj igralcev, ki so mu zelo zanimivi.

Že nekaj časa se z Unitedom povezuje branilec Napolija Kalidou Koulibaly, ki pa ga Neapeljčani nočejo prodati. Če bi ga že, bi želeli za 27-letnega Senegalca iztržiti zelo visoko odškodnino. Zato so se vragi odločili poiskati nekoliko mlajšega branilca, in so ga tudi našli.

Gre za člana Bayerna Niklasa Süleja, za 23-letnim Nemcem je dobra sezona, s svojimi predstavami pa je navdušil Unitedove oglednike. Süle je včeraj z edinim zadetkom na srečanju odločil dvoboj z Werderjem, tako da je bavarskemu velikanu prinesel zelo pomembne točke v boju za naslov prvaka. Vragi so celo tako navdušeni nad igralcem, da so na naslov bavarskega velikana že poslali uradno povpraševanje po robustnem branilcu, ki v višino meri kar 195 centimetrov.

Članki iz rubrike