Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 18.04.2019 15:38:50

TO JE NJEGOVA NORA IZPOVED! Francoz Sissoko je bil po golu Sterlinga tako poklapan, da je ...

Profimedia
Včerajšnji super dvoboj v polfinalu lige prvakov med Manchestrom Cityjem in Tottenhamom še naprej buri duhove.

Še naprej razkrivamo podrobnosti s tekme iz ozadje drame na stadionu Etihad, ki se je odvila po okusu Londončanov. Potem ko je Raheem Sterling v 3. minuti sodnikovega podaljška dosegel zadetek, ki bi njegovo ekipo poslal v polfinale, so varovanci Pepa Guardiole, še bolj pa navijači Cityja na tribunah preprosto ponoreli. Na drugi strani so gostje in navijači gostov doživeli šok in sklonili glave. Tudi vezist Moussa Sissoko.

Francoz je zaradi poškodbe že v prvem polčasu zapustil igrišče, namesto njega pa je v igro vstopil Fernando Llorente, ki je dosegel tretji (in kot se je pozneje izkazalo, odločilni) zadetek za Tottenham. Sissoko je s klopi živčno spremljal zaključne minute dvoboja, ko pa je Sergio Aguero podal Sterlingu, ta pa je žogo poslal v mrežo, je bil tako razočaran, da je odvihral v slačilnico. Ni imel pojma, kaj se je zatem dogajalo, ni se mu sanjalo, da je znameniti VAR povzročil razveljavitev zadetka. Bil je sam v slačilnici in bil je skrano žalosten.

Moussa Sissoko 1
Profimedia


"Bil sem na klopi in videl zadetek domačinov za 5:3," je po tekmi pojasnjeval Sissoko. In nadaljeval: "Bil sem tako zelo razočaran, da sem se obrnil in odšel naravnost v slačilnico. Tam sem bil sam, nihče ni prišel. Ni bilo televizije, da bi lahko spremljal, kaj se dogaja na igrišču. V moji glavi smo bili izločeni. Šele potem je prišel eden od članov štaba in mi rekel: 'To je neverjetno, uspelo nam je!' Rekel sem mu: 'Kako smo uspeli?' Potem mi je vse razložil, da je bil zadtek Cityja razveljavljen. Takoj sem se oblekel, pozabil na svojo poškodbo in stekel nazaj na igrišče ter se pridružil soigralcem med veseljačenjem. Tega zgodovinskega dogodka res nisem želel zamuditi. Bilo je prečudovito, neverjetno. To je bil čustveni šok."

Članki iz rubrike