IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
7 14.03.2019 13:20:05

Ronaldo v VELIKANSKIH TEŽAVAH!? Ne samo gesta, pri tem je VPIL TE BESEDE, ki mu lahko odnesejo ...

Profimedia
Cristiano Ronaldo bi utegnil izpustiti Juventusov nastop v četrtfinalu.

Drži, Diego Simeone se je po prvi tekmi osmine finala med Atleticom in Juventusom držal za mednožje in ga kazal proti tribuni, za kar je dobil kazen v višini 25.000 evrov, ne pa tudi kakšne tekme prepovedi. Zagotovo je imel to v mislih Ronaldo, ko se je argentinskemu strokovnjaku maščeval - po hat-tricku za preobrat je oponašal enako gesto in zagotovo računal na to, da bo v najslabšem primeru dobil enako kazen. 

Toda težava je v tem, da je Portugalca očitno odneslo predaleč. Kot s pomočjo strokovnjaka za branje ustnic dokazuje časnik El Mundo Deportivo, Ronaldo ob svoji gesti ni ostal tiho, temveč naj bi - nekoliko skozi zobe - med kazanjem svojega "bogastva" vpil špansko frazo 'A chuparla!' Pomen? Potegnite mi ga, potrobite mi ga, pof*fajte mi ga, po ... no, saj razumete in vam je vse jasno. Da bi bila mera polna, pa naj bi Ronaldo čisto ob koncu dodal še 'Hijos de puta'. Torej, kurbini sinovi.

Mundo Deportivo ob tem dodaja, da je Uefa že odprla preiskavo. To sicer ne drži, vendar pa drži, da še vedno preučuje zbrani material in da bi preiskavo še utegnila odpreti. če jo bo in če navedbe omenjenega časnika ter strokovnjaka za branje z ustnic držijo, pa bo Ronaldo dobil vsaj eno, morda pa celo dve tekmi prepovedi igranja in bi torej v najslabšem primeru utegnil izpustiti celoten četrtfinale lige prvakov.  

Članki iz rubrike