franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 20.02.2019 12:17:41

Barcelona ŽE PRODALA svojega zvezdnika: Poleti se seli v .... ITALIJO!

Reuters
Kar nekaj časa se je o tem govorilo, zdaj pa naj bi bil dogovor že tik pred realizacijo.

Hrvaški reprezentant Ivan Rakitić bo poleti zapustil Barcelono. Njegova naslednja destinacija pa bo Italija, kjer bo oblekel dres Interja.

Iz naše zahodne soseščine celo prihaja informacija, da sta se kluba že dogovorila glede višine odškodnine. Inter je ponudil 35 milijonov evrov, a so Katalonci zahtevali deset več, tako da so se našli vmes, Rakitićeva odškodnina torej znaša 40 milijonov evrov.


Rakitić naj bi Barcelono zapustil, ker mu uprava ni želela ponuditi nove pogodbe in zvišati plače, zaradi česar naj bi bil kar užaljen. Pri izbiri novega kluba pa naj bi imela pomembno vlogo nogometaševa žena, Španka Raquel. Slednja naj bi celo rekla, da se taka ponudba ne zavrne in je hitro pristala na to, da družina zapusti Španijo in se preseli v Italijo.

Tridesetletni vezist je v Barceloni prejemal 5,5 milijona evrov letne plače, koliko bodo njegovi prejemki znašali v Interju, pa še ni znano, toda zelo verjetno bodo kar konkretno višji od dozdajšnjih.

Pri Interju so poleti želeli pripeljati tudi Luko Modrića, vendar se takrat ni zgodilo nič. Mogoče bo Modrić prišel letos poleti, čeprav naj bi Real nogometašu ponudil novo pogodbo in kar 12 milijonov evrov letne plače. Pri Mundo Deportivu pravijo, da se Modrić še ni odločil glede svoje prihodnosti, zato v Interju še vedno upajo, da bi igralca lahko zvabili k sebi. Tam bi lahko naletel na družbo kar treh reprezentančnih soigralcev, kjer že igrata Ivan Perišić in Marcelo Brozović.

Članki iz rubrike