roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 22.01.2019 10:44:44

RUŠILNI VAL zajel Barcino slačilnico: Messi in Suarez sta EKSPLODIRALA!

Reuters
Senzacionalni prestop Kevina-Princa Boatenga iz Sassuola v Barcelono je v katalonski slačilnici povzročil pravo eksplozijo.

Gre za prestop, ki se je odvijal v strogi tajnosti, in za prestop, ki je povzročil obilo slabe volje pri glavnih zvezdnikih ekipe Lionelu Messiju in Luisu Suarezu.

Ne samo, da ne gre za izrazitega strelca, ki ga iščejo Katalonci, Boateng je znan po svoji muhavosti. Na primer v Milanu in Schalkeju je imel obilo težav zaradi kajenja in pitja alkohola, njegov karakter pa je verjetno precej nekompatibilen z mirnim ozračjem, ki vlada v slačilnici Barcelone.


Obstaja kar nekaj strahu, da bi prišlo do 'kratkega stika' z Arturom Vidalom, ki je podobno nemiren, a se je nekako - z veliko težavami - le uspel vklopiti v moštvo.

Še posebej pa v oči bodejo nekateri Boatengovi zapisi iz preteklosti, v katerih je večkrat jasno povedal, da je najboljši nogometaš zanj Cristiano Ronaldo.

Trenutno se zdi, da je edina dobra novica za Messija in druščino ta, da je Boateng posojen samo do konca sezone. Za to je Barca odštela milijon evrov, če pa ga želijo odkupiti, jih bodo morali Katalonci dodati še osem.

Članki iz rubrike