nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 14.01.2019 13:08:14

Dajte mu ŠE ENO ŽOGO! James Harden zgrešil kar 16 (!) TROJK, a bil vseeno IZJEMEN! (video)

Reuters
Kakšna noč za Jamesa Hardna.

James Harden je zagotovo najboljši 'napadalec' med vsemi košarkarji v ligi NBA. Najpopularnejša brada v svetu košarke dosega točke s takšno lahkoto, da je to nekaj neverjetnega. A tudi Harden lahko ima slab večer. No, če lahko sploh temu tako rečemo. Harden je imel ne slab, pač pa zelo čuden večer ... 

Izjemni košarkar Houstona je bil znova z naskokom najboljši posameznik svojega moštva, ki je izgubilo proti ekipi Orlanda, saj je dvoboj končal s kar 38 točkami na svojem kontu, dodal je še 9 skokov in 12 asistenc. Fantastično, kajne? A Harden je do tega dosežka prišel s kar 16 zgrešenimi trojkami! Da, prav ste prebrali. Brada je za tri metala 1/17 in s 16 zgrešenimi trojkami izenačila rekord po številu zgrešenih metov za tri na eni tekmi! V celotni zgodovini lige NBA je samo še Damon Stoudamire na eni tekmi zgrešil 16 trojk (metal je 5/21 za tri). 



Toda Harden je ob negativnem rekordu izenačil tudi enega zelo pozitivnega. Brada je na tekmi z Orlandom še šestnajstič zapored na tekmi dosegla 30 ali več točk! Da, prav ste prebrali! Harden je 16 tekem zapored končal s 30 ali več točkami na svojem kontu, kar je dosežek, ki je v zgodovini lige NBA uspel le še Kobeju Bryantu. Če bo Harden na naslednji tekmi Houstona (pomerili se bodo z Memphisom) dosegel 30 ali več točk, bo postal edini košarkar v ligi NBA, ki je na sedemnajstih zaporednih tekmah presegel mejo 30 točk.

Vseh 16 Hardenovih zgrešenih trojk si lahko pogledate TUKAJ

Članki iz rubrike