901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 05.01.2019 13:25:19

Lord Bendtner začel z služenjem 50-dnevne zaporne kazni

Nicklas Bendtner
Profimedia
Danski nogometni reprezentant Nicklas Bendtner je začel s služenjem 50-dnevne zaporne kazni, ki mu jo je lani novembra prisodilo dansko sodišče, ker je udaril taksista in mu pri tem zlomil čeljust. Kazen bo odslužil v hišnem priporu, nekdanji napadalec Arsenala je na Twitterju namreč objavil sliko noge, na kateri ima pritrjeno sledilno napravo.

Tridesetletnik, ki trenutno igra za norveški klub Rosenborg, bo kazen odslužil doma na Danskem, saj po danskem zakonu obsojenci na manj kot šest mesecev zaporne kazni lahko to odslužijo tudi v hišnem priporu.

Incident s taksistom se je zgodil lani septembra, novembra se je Bendtner pritožil na odločitev sodišča, ki ga je obsodilo na 50-dnevno zaporno kazen, a ga to ni uslišalo. Priznal je, da je udaril taksista, a ob tem dejal, da je to storil v samoobrambi.



"Seveda si želim, da se to ne bi zgodilo. Bilo bi bolje tako zame kot za taksista, ki je posledično izgubil službo," je dejal Bendtner, kot piše spletni portal BBC, ki poroča tudi, da naj bi Danec začel s pisanjem knjige, ki bo po njegovih besedah razkrivala več, kot običajno razkrivajo najboljši nogometaši.

"Na srečo nikoli ni prepozno za učenje in pripravo na prihodnost, zato sem se odločil, da zberem zgodbe, ki so bile zame v zadnjim 31 letih tako negativne kot pozitivne," je o knjigi dejal nekdanji igralec Juventusa.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike