stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 04.01.2019 06:47:31

Uh, to MORAJO OBŽALOVATI! Evropski velikan želel Josipa Iličića: ZDRAVNIŠKI že naročen, nato pa …

Profimedia
Lansko poletje je bil Josip Iličić blizu prestopa k velikanu evropskega nogometa.

Josip Iličić se je od zanj sila turbulentnega leta 2018 poslovil na najboljši možen način. Na tekmi proti Sassuolu je v igri že res vstopil šele v 62. minuti, a je nato kar trikrat meril v polno. V vsega 18 minutah! Tako je bil v letu 2018 poleg velikega Lionela Messija in njegovega rojaka Sergia Agüera dejansko edini nogometaš, ki se je v eni od petih najmočnejših evropskih lig podpisal pod kar tri hat-tricke.


Pri Atalanti so kakopak presrečni, ker ga imajo v svojih vrstah, toda zdaj je v javnost prišla sila zanimiva informacija: Iličić je bil lani poleti tik pred selitvijo k – velikanu! Želel ga je Inter, kjer že igra Samir Handanović, vse skupaj je prišlo celo tako daleč, da so v Milanu že naročili zdravniški pregled za reprezentanta Slovenije. "Toda nato je tik pred koncem prestopnega roka vse padlo v vodo. Ampak zanimanje direktorja Interja Piera Ausilia je bilo resnično," pišejo Italijani.

Nerazzurri naj bi si tik pred zdajci premislili zaradi večjega števila razlogov, eden glavnih naj bi bila igralčevo skrajno nihanje v formi. Saj veste: Iličić zna biti na trenutke genialen, na trenutke ga ni videti. Zato so mu v Bergamu nenazadnje nadeli sila zanimiv vzdevek: babica. "Ker je vedno utrujen!" pravi trener Gian Piero Gasperini. Ali danes na San Siru vseeno obžalujejo? Ni vrag, da ne …

Članki iz rubrike