Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 16.12.2018 18:06:03

Jose Mourinho ima RESNEGA SNUBCA: Pridi, mi te bomo REŠILI!

Reuters
Joseju Mourinhu se je v tekoči sezoni močno zamajal stolček pri Manchester Unitedu.

Po eni strani se zdi, da si tudi sam želi, da bi ga rdeči vragi odpustili, prav tako pa je občutek, da v klubu tega ne želijo narediti, ker bi morali v tem primeru plačati astronomsko odškodnino.

Zdaj pa se je pojavil klub, pri katerem resno razmišljajo o tem, da bi trenutnega stratega zamenjali prav s Portugalcem. Gre za Inter, ki se mu skoraj senzacionalno ni uspelo uvrstiti v izločilne boje lige prvakov, zato se uprava nagiba k temu, da poleti ne bi podaljšala sodelovanja z Lucianom Spallettijem.


Generalni direktor Interja Giuseppe Marotta njegovega morebitnega naslednika vidi v Portugalcu, Portugalčev tekmec v boju za morebitno izpraznjeno mesto pa naj bi bil Antonio Conte.

Mourinho je na Old Trafford prišel pred dvema letoma in pol, ko je zamenjal Louisa van Gaala. Letos poleti pa je prišlo do velikih razhajanj med njim, upravo rdečih vragov in navijači. Mourinho je odgovornim zameril, ker mu niso pripeljali želenega branilca, potem pa se je še sprl s prvim zvezdnikom Paulom Pogbajem. Anthony Martial se je odločil, da ne bo podaljšal pogodbe, dokler ne bo jasna Mourinheva usoda pri Unitedu.

Pri Interju imajo Mourinha v izjemnem spominu, saj so modro-črni pred osmimi leti pod njegovim vodstvom prišli do zgodovinskega trojčka, saj mu je ob obeh domačih lovorikah uspelo osvojiti še ligo prvakov.

Članki iz rubrike