Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 10.12.2018 19:28:18

KONČNO? Real NAŠEL TRENERJA, ki bo nasledil Santiaga Solarija?!

Po neslavnem koncu sodelovanja z Julenom Lopeteguijem so se pri Realu odločili, da bo prvo ekipo vodil Santiago Solari.

Argentinec naj se na klopi galaktikov ne bi zadržal dlje kot do poletja. Florentino Perez namreč išče trenerja zvenečega imena, ki bi voz spet popeljal na pravo pot. Po odhodu Zinedina Zidana in Cristiana Ronalda je ta skrenil z začrtane poti, zato je situacija v Madridu vse prej kot rožnata.

V povezavi z Realom se je že po Zidanovem odhodu omenjalo kar nekaj imen, vnovič pa je na površje izplavalo eno, ki smo ga v tej zgodbi slišali že večkrat. Največ možnosti, da bi postal naslednji trener Reala naj bi imel nihče drug kot Joachim Löw, ki že 12 let vodi nemško izbrano vrsto.



V zadnjem času pa tudi Nemcem ne gre po načrtih, poleg poloma na mundialu so v ligi narodov nazadovali v drugi kakovostni razred, tako da se je Löwov stolček kar močno zatresel. Zato španski mediji prav v njem vidijo trenerja, ki bo poleti sedel na Realovo klop.

Z nemško nogometno zvezo ima sicer podpisano pogodbo do leta 2020, a po zadnjih neuspehih se to lahko hitro spremeni. "Razmišljam, kaj bi počel po slovesu od nemške reprezentance. Tu sem že zelo dolgo, zato moram razmišljati o tem," je za ZDF povedal Nemec, nato pa nadaljeval: "Nekaj let sem bil klubski trener in še ne razmišljam o upokojitvi. Še vedno me zanima vodenje kakšnega kluba." Na vprašanje, ali ima katerega še posebej v mislih, pa je Löw odvrnil: "Mislim, da bom delal v tujini, ne v Nemčiji. Real Madrid je zanimiv klub za vsakega trenerja." S tem odgovorom pa je že sprožil številna nova namigovanja in špekulacije.

Članki iz rubrike