sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

damjan-žugelj Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 21.11.2018 13:41:06

SKRIVNOST je ZUNAJ: Liverpool in Barcelona sta sklenila ŠOKANTEN DOGOVOR!

Reuters
Liverpool je v zadnjem času izgubil dva svoja zvezdnika, ki sta Anfield zamenjala za Camp Nou, oziroma sta oblekla dres Barcelone.

Tako je bilo z Luisom Suarezom in s Philippejem Coutinhom, zdaj pa se glasno govori o tem, da bi v isti smeri lahko odšel tudi Mohamed Salah. Vendar je na dan pricurljala malo preslabo varovana skrivnost, za katero pa marsikdo še vedno ne verjame, da je resnična. Dokler ne gre za uradno potrjeno zadevo, si vsak o tej zadevi misli, kar si želi.

Do Coutinhevega prestopa je prišlo po dolgotrajnih pogajanjih, Liverpool je dolgo zatrjeval, da igralec sploh ni naprodaj, toda na koncu naj bi Brazilec prestop na svoj način 'izsilil', kar Liverpoolčanom razumljivo ni bilo všeč. Zato naj bi kluba ob tem prestopu sklenila še en dogovor. Španski radio Cadena Ser namreč poroča, da so Redsi v pogodbo vključili člen, s katerim so se zavarovali, da do takšnih transferjev v prihodnosti ne bi več prihajalo.



Barcelona je morala obljubiti, da od Liverpoola ne bo skušala kupiti igralca naslednja tri leta, torej v šestih prestopnih rokih.

Seveda to ne pomeni, da kluba ne bi smela dogovoriti nobenega prestopa več, toda tokrat bo moral biti Liverpool tisti, ki se bo strinjal s prestopom, kar je v primeru Coutinho manjkalo. Navijači angleškega kluba bodo po tem razkritju z olajšanjem spremljali govorice, ki pravijo, da se Barca zanima za Salaha in tudi za Sadia Maneja. Vseeno pa obstaja možnost, da bi vpleteni strani lahko izpeljali kakšen posel, saj se Liverpool zanima za Ousmaneja Dembeleja, kar bi lahko pripeljalo tudi do (novega) transferja v nasprotni smeri.

Članki iz rubrike