mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 20.11.2018 20:51:26

BARCA SE JE ODLOČILA! Povlekla je osupljivo potezo, ODVISNIKA IN ZAMUDNIKA DEMBELEJA je ...

Marsikdo bi rekel, da je kaj takega mogoče le v Barceloni.

Klub je že tradicionalno verjel v druge priložnosti, ki jih je tudi ob največjih zablodah in življenjskih napakah ponujal svojim igralcem, trenerjem in funkcionarjem. Znane so zgodbe, ko je Barcelona pomagala svoji ljudem, tudi kot so povsem zabredli, in tokratna odločitev več kot očitno prihaja iz te kategorije. V klubu so se namreč odločili, da bodo po vsem, kar se je dogajalo v zadnjem tednu, Ousmana Dembeleja vrnili na točko nič.

Govorilo se je o kazni z daljšim neigranjem, govorilo se je o takojšnji prodaji, namesto tega pa so se odgovorni skupaj s trenerjem Ernestom Valverdejem odločili, da se Dembele vrača tja, kjer je bil ob prihodu v klub. Torej kot da se razkritja o povsem uničenem in zasmrajenem dortmundskem stanovanju, zasvojenosti z videoigrami, nažiranjem s prigrizki, bedenjem zaradi obojnega in zamujanjem na trening ne bi zgodila.

Vsi v klubu imajo navodila, da Dembeleja sodijo le po tem, kar bo naredil od tega trenutka dalje. Čisto enakopravno mora kandidirati za udarno enajsterico, igralci ga ne smejo obravnavati drugače kot kogarkoli drugega, izključena je možnost kakršnekoli kazni in obračunavanja. Torej nova priložnost v čisto pravem pomenu te besede. Pa si mislite, kar si hočete.    

Značke: dembele, barcelona

Članki iz rubrike