državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 14.11.2018 16:10:59

Nove podrobnosti BRUTALNEGA umora: Štirje so se ga lotili, ko je bil še živ, so mu ...

V javnost so pricurljale nove šokantne podrobnosti umora mladega brazilskega nogometaša.

Brazilski nogomet je prejšnji teden doživel velikanski šok. Mladega nogometaša in člana Sao Benta Daniela Correo so našli z odrezanimi genitalijami in skoraj obglavljenega. Kasneje se je zgodba začela razpletati, vse dvome o tem grozljivem zločinu pa je razblinil kar morilec sam. 


Edison Brittes je priznal zločin, hkrati pa razkril, zakaj je to storil. Vse skupaj naj bi se začelo na hčerkini rojstnodnevni zabavi, v spalnici naj bi zasačil nogometaša, kako je skušal posiliti njegovo ženo.

Brittes se ni prav nič obotavljal, Correo je skupaj s pomočniki spravil v prtljažnik avtomobila, skupaj pa so se odpeljali iz mesta. Nato so ga dali iz avta in ga s skupnimi močmi kastrirali. To je bil prvotni načrt, a Brittes je med potjo popolnoma izgubil živce. V avtomobilu je na mobilnem telefonu videl fotografije Corree in svoje žene, ki so preplavile splet, ob njih je nogometaš zapisal, da "želi pojesti mamo slavljenke", nato pa še dodal, da "jo je pojedel". Nogometaša je po kastraciji skušal še obglaviti, s čimer se njegovi pajdaši niso strinjali, zaradi posledic tega dejanja je Correa umrl.

"Rabelj" naj bi na koncu od svojih pomočnikov zahteval, da mu pomagajo skriti truplo, a pri tem niso želeli sodelovati. Na koncu so ga pustili v grmu, kjer ga ni bilo prav nič težko odkriti.

Značke: smrt, brittes

Članki iz rubrike