Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
0 13.11.2018 21:20:14

KAKŠEN POSEL! Real ga lahko dobi za 7,5 MILIJONOV EVROV, za ostale je cena 40 MILIJONOV!

Reuters
Akcijska ponudba za Real Madrid.

Španski velikan Real Madrid ima v tej sezoni ogromne težave, predvsem v obrambi. Ne samo zato, ker je njihova zadnja linija izjemno porozna, pač pa tudi zato, ker je v njej precej poškodovanih nogometašev. Zato ste lahko skorajda prepričani, da bo kraljevi klub že januarja iskal okrepitve v obrambi, predvsem na položaju osrednjega branilca. 


A kaj lahko se zgodi, da za novega nogometaša ne bo odštel visoke odškodnine, pač pa ga bo kupil za vsega 7,5 milijonov evrov, kar je v današnjem času, ko je nogometni svet povsem ponorel, čisto pravi drobiž. In ne samo to, za ta denar bo lahko dobil v tej sezoni enega najboljših branilcev lige, ki si je za svoje dobre igre prislužil celo vpoklic v člansko špansko reprezentanco! 

Govorimo o 23-letnemu osrednjemu branilcu Mariu Hermosu, ki blesti v dresu Espanyola. Hermoso je sicer otrok Reala in ravno tukaj tiči odgovor, zakaj ga lahko Madridčani kupijo za vsega 7,5 milijonov evrov. Ko so Hermosa leta 2017 prodali v Espanyol so si namreč zagotovili klavzulo v pogodbi, po kateri ga lahko v Madrid vrnejo za omenjeni znesek. Jasno, da je tržna vrednost Hermosa v tem trenutku precej večja. Za vse ostale evropske klube znaša cena 40 milijonov evrov, kolikor je tudi njegova odkupna klavzula ...

Članki iz rubrike