Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.10.2018 18:22:42

To je NEDOPUSTNO! Jezni Ivan Rakitić 'ODČITAL LEKCIJO' trenerju Valverdeju!

Reuters
Med navijači Barcelone še vedno odmeva poškodba Lionela Messija, ki bo zaradi težav z roko odsoten vsaj tri tedne.

V Barceloni si kar težko predstavljajo, kako bo ekipa videti brez prvega zvezdnika, zanimivo pa je razmišljanje Ivana Rakitića, ki se je še enkrat vrnil na omenjeni dogodek.

Messi se je poškodoval v derbiju španskega prvenstva, v katerem se je Barcelona pomerila s Sevillo. Argentinec je odlično začel srečanje, najprej je že v drugi minuti podal Coutinhu za vodstvo z 1:0, v 12. pa je še sam ugnal gostujočega vratarja in podvojil vodstvo Kataloncev.



Štiri minute pozneje pa je po dvoboju s Franom Vazquezom v bolečinah obležal na igrišču. Kmalu je bilo jasno, da gre za resnejšo poškodbo, saj Messi ni znan po tem, da bi na igrišču ležal brez razloga. Seveda mu je takoj na pomoč priskočila zdravniška služba, ki se je kar nekaj minut ukvarjala z njegovo roko. Večkrat je bilo mogoče videti, da je prišlo do posvetovanja s klopjo, šele deset minut po dogodku pa je prišlo do menjave, ko je namesto Messija na igrišče prišel Ousmane Dembele.

In prav to dolgotrajno čakanje na menjavo je zmotilo nekatere igralce, ki so ves ta čas igrali številčno oslabljeni. "V prihodnje moramo veliko hitreje narediti zamenjavo. Že prej moramo biti pripravljeni in kar se da hitro zamenjati tiste, ki ne morejo več igrati. To, kar se je zgodilo proti Sevilli, da tako dolgo igramo z igralcem manj, se nam ne sme več ponoviti," je bil kar nekoliko jezen Rakitić, ki je s svojim razmišljanjem močno zbodel trenerja Ernesta Valverdeja. Čeprav se mogoče zdi, da tega ne bi smel narediti, pa se z njim le stežka ne bi mogli strinjati, saj se je že v preteklosti zgodilo, da se je strateg katalonskega velikana kar nekako izgubil, ko se je znašel v podobni situaciji.

Članki iz rubrike