IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 13.10.2018 08:13:36

ŠOK VSEH ŠOKOV! Crvena zvezda PRODALA tekmo lige prvakov!? Njihov član stavil VEČ MILIJONOV na ...

Nogometaši Crvene zvezde.
Reuters
Šokantno razkritje.

Evropski nogomet pretresa še neviden škandal! Po poročanju izjemno priznanega francoskega časnika L'Equipe naj bi namreč Crvena zvezda prodala tekmo lige prvakov proti francoskemu PSG-ju. Sliši se neverjetno, toda omenjeni francoski časnik je prepričan v svoje trditve. 

Zgodba gre takole: Nekaj dni pred tekmo med PSG-jm in Crveno zvezdo v Parizu naj bi UEFA dobila namig, da je tekma prodana. Namig naj bi prišel sicer iz anonimnega, vendar zanesljivega vira. Infomator je zatrdil, da poskuša eden izmed višjih funkcionarjev srbskega velikana (njegova identiteta ni razkrita) vplačati enormnih 5 milijonov evrov (preko različnih kanalov, različnih stavnic), da bodo rdeče-beli v Parizu izgubili s petimi zadetki razlike. Jasno, da bi se zaslužek v primeru takšne vsote meril v desetinah milijonov evrov ... 



UEFA se je po prijavi - zanjo so bojda vedeli le predsednik Aleksander Čeferin in nekaj njegovih najtesnejših sodelavcev - takoj obrnila na francosko policijo, več medijev pa poroča, da naj bi le-ti že odprli preiskavo suma korupcije na tekmi najvišjega evropskega razreda.

Omenjeni funkcionar je bojda pred tekmo poskušal tudi direktno vplivati na to, da bi se dvoboj zares končal s petimi zadetki razlike. Tako naj bi trenerju Zvezde Vladanu Milojeviću namignil, da naj na zelenico pariškega stadiona pošlje malce premešano začetno enajsterico, bojda pa se je sestal tudi s predsednikom PSG Nasserjem Al-Khelaifijem ... Res neverjetno.

Značke: crvena-zvezda, psg

Članki iz rubrike