profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 11.10.2018 16:49:11

VELIKO RAZKRITJE: ON JE KRIV, da je Zinedine Zidane zapustil Real!

Reuters
Real trenutno preživlja težke čase, kar je španskim medijem prišlo zelo prav, saj so spet začeli odkrivati, zakaj je tako nenadejano stadion Santiago Bernabeu zapustil Zinedine Zidane.

Francoski strokovnjak, ki se ga v zadnjem času povezuje z Manchester Unitedom in Bayernom, je kmalu po tretji zaporedni zmagi v ligi prvakov nepreklicno odstopil z mesta trenerja Reala in šokiral nogometni svet. Takrat je dejal, da se mu je zdel primeren čas za takšno potezo, saj si je zaželel sprememb.

Toda s takšno razlago ni prepričal vseh, zato se je v Španiji od njegovega odstopa veliko ugibalo o dejanskih razlogih za presenetljivo potezo. Seveda je bilo malo morje teorij, ki naj bi botrovale njegovi odločitvi, zdaj pa je El Pais poskrbel za eno, za katero bi lahko rekli, da mogoče niti ni daleč od resnice.

perez
Reuters
Šlo naj bi za Zidanov spor s predsednikom Florentinom Perezom, do katerega pa je prišlo zaradi Garetha Bala. Francoz preprosto ni bil zadovoljen z Valižanom, zato je upravi kluba naročil, naj ga proda. Namesto njega pa si e želel Harryja Kana, Mohameda Salaha ali Edena Hazarda. Perez je sprva privolil v to, toda nato si je premislil. In sicer naj bi se to zgodilo po finalu lige prvakov, v katerem je Bale po vstopu v igro - v 61. minuti je zamenjal Isca -  zabil dvakrat in kraljevemu klubu zagotovil zmago nad Liverpoolom (3:1).

"Ker si je Florentino Perez premislil, in ni želel prodati Garetha Bala, se je Zinedine Zidane z radikalno potezo odločil maščevati upravi kluba, in je nepreklicno odstopil," se glasi zaključek, do katerega so prišli pri El Paisu.

Članki iz rubrike