evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 05.10.2018 10:46:26

SRH! Odigral 90 MINUT, zmagal, potem pa TAKOLE POVEDAL novico, ob kateri so VSI JOKALI!

Neverjetna zgodba nogometaša Eintrachta. Edinstvena zgodba.

Trener ga je določil, da bo na tekmi Eintracht - Lazio v okviru lige Europa v udarni enajsterici, toda nato je mladi španski nogometaš Lucas Torro iz domovine prejel novico, ki si je preprosto ne znamo predstavljati. Nenadoma je umrl 21-letnikov brata, zaradi česar sta starša, ki sta v Frankfurtu prav tako čakala na tekmo, takoj odpotovala v Španijo, vsi pa so pričakovali, da bo odpotoval tudi Lucas. Klub mu je seveda takoj dal prosto, a fant se je odločil drugače. 

Trenerja je prosil, naj ga pusti v začetni enajsterici in naj ničesar ne pove ostalim nogometašem. Neverjetna prošnja, a ko je strateg Adi Hütter vse skupaj še enkrat preveril, se je odločil upoštevati nogometaševo željo. Torro je s solzami v očeh odigral sijajno tekmo, njegov Eintracht je s kar 4:1 premagal favorizirane Rimljane, veselje po tekmi pa je trajalo le nekaj minut. Lucas je namreč takoj zbral svoje soigralce in jim povedal, kaj se je zgodilo ter kaj je naredil. 

Solze so tekle v potokih, nobeno oko ni ostalo suho in tudi naše ni. "Lucas je hotel biti z nami in igrati za vsako ceno. Dejal je, da bi tako želel njegov brat. Ne predstavljam si, kakšen pogum je potreben za to, vse naše misli so z nami," je dejal Hütter, medtem ko je bil športni direktor, sloviti Fredi Bobić v šoku. "To je nekaj najbolj norega in hkrati najbolj čudovitega, kar sem kadarkoli videl. Preprosto nimam drugih besed," je poudaril Mariborčan.   

Značke: torro, eintracht, lazio, smrt

Članki iz rubrike