Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 13.08.2018 17:29:23

Ob njegovi poškodbi je šlo vsem na BRUHANJE, rekli so mu, da NIKOLI VEČ ne bo HODIL, zdaj pa znova IGRA! (video, foto)

Pred dvema letoma smo z nejevero gledali posnetek njegove poškodbe.

Danes 20-letni Italijan Dario Scuderi je pred dvema letoma utrpel grozljivo poškodbo, ob ogledu katere je marsikomu postalo slabo.

Na tekmi lige prvakov U-19 si je zlomil koleno, strgal vse vezi in tetive, ... Zdravniki so takrat dejali, da gre za najtežjo športno poškodbo, ki si jo lahko zamislimo.

18-letnik, ki je takrat igral za mladinsko moštvo Borussie iz Dortmunda, bi se moral takrat posloviti od nogometa, saj so vse prognoze pravile, da mladi Italijan zagotovo ne bo nikoli več igral nogometa, da je težko verjeti, da bo sploh kdaj normalno še hodil.

Toda mladenič je vse postavil na laž, po dveh letih, po dolgi in mučni rehabilitaciji, se je Scuderi maja vrnil na nogometne zelenice, v nedeljo pa je zaigral za B moštvo Borrusie.

To je Dario sporočil na instagramu, kjer je zapisal: "Vrnil sem se. Po zelo dolgem in težkem času, potem ko so me zdravniki že odpisali. Hvala družini in prijateljem, BVB brez vas to ne bi bilo mogoče."

Klub iz Dortmunda je mladeniču stal ob strani, po grozljivki, ki jo je preživel, mu je nudil vso zdravstveno podporo, ob tem so mu zagotovili službo in je tako v tem času tudi pomagal pri klubski administraciji.

V času rehabilitacije je Scuderi začel študirati športni menedžment, po novem nogometnem debiju pa je že dejal, da bo s študijem nadaljeval.

Članki iz rubrike