franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 10.08.2018 17:24:47

UEFA na pomoč Olimpiji pri uresničevanju evropskih sanj!? Crveno zvezdo v play-offu čaka OSTRA KAZEN!

Takole izgleda Rajko Mitić v play-offu kvalifikacij za ligo Europa.
Reuters
Še en motiv za zmaje.

Nogometašem Olimpije so po domači zmagi nad Helsinki s kar 3:0 vrata play-offa lige Europa na stežaj odprta. Če ne bo velike senzacije, jih potem od skupinskega dela po činu drugega najelitnejšega evropskega tekmovanja ločita le še dve tekmi. Bodisi proti Spartaku iz Trnave bodisi Crveni zvezdi. Slovaški in srbski prvak sta se v kvalifikacijah za ligo prvakov na prvi tekmi v Beogradu razšla z 1:1, z Olimpijo (ali Helsinki) pa se bo udaril poraženec tega obračuna.

V Ljubljani že tako marsikdo ’navija’ za spopad z rivali iz nekdanje skupne države, po zadnji odločitvi Uefe pa je za Olimpijo dvoboj z Zvezdo še malce bolj mamljiv. Pri krovni nogometni organizaciji, ki ji vlada Aleksander Čeferin, so srbski klub zaradi neupoštevanja pravil, slabe organizacije, nesprejemljivega obnašanja navijačev (rasistični vzkliki …) in predvsem dejstva, da se ti incidenti v Beogradu ponavljajo, ostro kaznovali. Naslednji dve tekmi bo namreč morala Crvena zvezda odigrati pred praznimi tribunami, klub pa bo moral odšteti še 72 tisoč evrov denarne kazni.

Če bo Olimpija v naslednjem krogu kvalifikacij torej gostovala na štadionu Rajka Mitića, se njenim nogometašem torej ne bo treba soočiti s peklenskim vzdušjem, ki ga pod vodstvom Delij pripravijo Srbi.

Članki iz rubrike