sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 22.07.2018 12:40:05

Nov trener, stare težave Reala: Hrvaški reprezentant si želi oditi!

Reuters
Pri Realu je v teh dneh zelo pestro.

Madridski Real je v tem tednu predstavil težko pričakovano okrepitev, a prihodnost velikega brazilskega talenta je v tem trenutku zelo negotova. 18-letni Vinicius Jr. naj bi po nekaterih trditvah odšel na posodo h kateremu od madridskih tekmecev, ena od možnosti pa je tudi ta, da bi v svoji prvi sezoni v Evropi nosil dres B-ekipe Reala.

A to ni edina preglavica, s katero se ukvarjajo v klubu. Dejstvo je, da vrzel po odhodu prvega zvezdnika Cristiana Ronalda še zmeraj ni zapolnjena, hkrati pa si moštvo želi zapustiti član srebrne hrvaške reprezentance. Mateo Kovačić si v hudi konkurenci nikakor ne more izboriti mesta v udarni enajsterici, nič boljše pa mu ne kaže s prihodom novega stratega. 



Po sestanku z Julenom Lopeteguijem, do katerega je prišlo le nekaj dni po odmevnem uspehu na svetovnem prvenstvu, je še zmeraj trdno odločen, da si želi zamenjati okolje. "Vem, da je pri Realu težko biti del začetne enajsterice, še posebej zato, ker sem se klubu pridružil zelo mlad. Razumem položaj, v katerem sem, ravno zaradi tega pa si želim zamenjati okolje in se pridružiti klubu, kjer bom imel priložnost za redno igranje. To je priložnost, ki si jo zaslužim in to zdaj," je med drugim dejal Kovačić.

Klubov, ki bi si 24-letnega nogometaša želeli v svojih vrstah, ne manjka, problem lahko predstavlja edino visoka odškodnina. Kraljevi klub naj bi za Kovačića zahteval vsaj 50 milijonov evrov.

Značke: kovačić, hrvaška, real

Članki iz rubrike