pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 19.07.2018 16:29:33

POGBA ima dovolj Manchestra (in Mourinha): Z največjim veseljem BI IGRAL ZA ...

Reuters
Na mundialu v Rusiji se je s soigralci veselil naslova svetovnega prvaka, zdaj pa je Paul Pogba osredotočen na to, da bi nekaj spremenil še na klubski ravni.

V pretekli sezoni se je veliko govorilo o sporu s trenerjem Josejem Mourinhem, zato naj bi si 25-letni vezist še toliko bolj želel zapustiti Old Trafford.

Res je, da se je veliko govorilo o možni vrnitvi k Juventusu, toda Pogbaja naj bi zanimalo tudi igranje za Barcelono. Sploh zdaj, ko je direktor katalonskega kluba postal Ramon Planes, ki opravlja vlogo pomočnika športnega direktorja Erica Abidala.



Dejstvo je, da je Planes v odličnih odnosih z Minom Raiolo, Pogbajevim zastopnikom. Slednji se je v katalonski prestolnici mudil prejšnji teden, kjer je opravil pogovore glede nekaterih svojih igralcev, med njimi pa je bil tudi Pogba.

Francoz bi z veseljem igral za Barcelono, omenimo lahko, da tekoče govori špansko, vendar pa obstaja pri tem neka druga težava. Natančneje, precej velika težava. Katalonci, ki si želijo okrepiti zvezno vrsto, so prednost dali trem drugim nogometašem. Prvi je Eden Hazard, potem pa sta tu še Frenkie de Jong in Adrien Rabiot, šele za njimi tremi na vrsto pride Pogba ...

Članki iz rubrike