zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 09.06.2018 15:17:08

Kar dva ŠOKA za navijače Liverpoola! Že dogovorjen prestop ZVEZDNIKA padel v vodo!? Še en ZVEZDNIK pa je že zapustil klub!

Reuters
V Liverpoolu imajo v teh dneh hude skrbi.

Medtem ko prvi zvezdnik rdečih Mohammed Salah upa, da bo lahko nastopil na prvi tekmi Egipta na mundialu v Rusiji, čez šest dni proti Urugvaju, v mestu Beatlov sestavljajo ekipo za naslednjo sezono. In imajo po obetavnih tednih vse več skrbi.

Potem ko so po Nabyju Keitaju in Fabinhu napovedali še prihod Nabila Fekirja za 52 milijonov evrov, se je vse zdelo sanjsko. Toda zdaj se zdi, da utegne prestop napadalca Lyona pasti v vodo. V Liverpoolu so menda glede francoskega reprezentanta postali skeptični, ko je ta opravil zdravniški pregled. Bolje rečeno, ga ni, tako kot so si zamislili.

Kakšna bo njegova usoda še ni jasno, je pa že zapečatena usoda sijajnega vezista Emreja Cana. Do zadnjega so v Liverpoolu upali, da z njim podaljšajo pogodbo, a jim nazadnje ni uspelo in Nemec, ki je za Liverpool od leta 2014 nabral kar 167 nastopov, zadnjega v finalu lige prvakov proti Realu, je medtem postal prosti nogometaš. Najverjetneje bo okrepil Juventus, Liverpool pa zanj ne bo dobil niti ficka. Klub je skupaj s Canom zapustil tudi Jon Flanaghan. 

Značke: can, fekir, liverpool

Članki iz rubrike