podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 20.05.2018 12:49:52

BAYERN je ponudil 60 milijonov evrov: Kakšen bo ODGOVOR REALA?

Reuters
Prestopni rok je čas, ko v vseh klubih po svojih zmožnostih krepijo ekipo, s katero želijo nato uresničiti zastavljeni načrt.

No, pri klubih, ki imajo pod palcem ogromno denarja, delajo tudi nekaj drugega. Ne samo, da krepijo svoj igralski kader, temveč znajo še kako dobro oslabiti konkurente v boju za najvišja mesta.

To je v preteklosti že pokazal Bayern, ki je recimo od največjega tekmeca Borussie iz Dortmunda kupil Roberta Lewandowskega, torej najboljšega nogometaša črno-rumenih. Zdaj bodo Bavarci naredili nekaj podobnega.

V svoje vrste želijo zvabiti Jamajčana Leona Baileyja. Za 20-letnim krilnim napadalcem Bayerja je odlična sezona, v kateri je na 34 tekmah zabil 12 golov in prispeval šest podaj. Zdaj je mladenič postal tarča Bayerna, ki je zanj pripravljen odšteti kar 60 milijonov evrov, ponudba pa je bojda že romala na naslov njegovega kluba v Leverkusnu.

leon bailey
Reuters
Bavarci v njem vidijo naslednika Francka Riberyja, lahko bi pa na drugem krilu zamenjal tudi Arjena Robbna. Je pa res, da se za fanta zelo resno zanimata tudi Real, Manchester City in Chelsea. Še več, nekatere govorice pravijo, da se je v teh dneh celo mudil v Londonu. Zdaj se čaka, kako se bo na zelo konkretno Bayernovo potezo odzval Real.

Članki iz rubrike