Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 24.03.2018 08:43:27

POGLEJTE TA POSNETEK iz Celovca! To je tisto, kar je (še vedno) NAROBE s slovensko reprezentanco (video)

V trenutku vam bo jasno vse. Danes se nogomet pač igra tako.

Da je Slovenija sinoči razočarala, vedo že vsi vrabci na vseh vejah. Tako kot vedo, da je še bolj kot z rezultatom razočarala s pristopom. Nobenega žara, nobene borbenosti, nobene zavzetosti, premalo angažiranosti. Visoka zmaga Avstrije je bila logična, lahko bi bila še višja. Če vam morda ni jasno, o čem govorimo, pa si poglejte posnetek najbolj zgovorne akcije, ki o razliki med ekipama in predvsem o neverjetnih pomanjkljivostih Slovenije pove največ. 

Avstrija je na tej točki že vodila 2:0, torej bi bilo pričakovati, da bo njena zavzetost nekoliko padala, slovenska pa že po naravnem ključu vendarle nekoliko zrasla. Kje pa, pozabite! Ko je Slovenija stekla v protinapad, se je kot puščica v obrambo pognal Marko Arnautović in kot praktično zadnji mož obrambe odvzel žogo. Vse lepo in prav, če Arnautović seveda ne bi bil najbolj ofenziven avstrijski napadalec. Ki pa se je nato takoj spet prelevil v to vlogo. 

Hitro je podal fantastično žogo na bok, nato pa se s pregledom nad igro in z odgovornostjo začel vračati v napad. Ko je videl, da bi se lahko znašel v priložnosti, pa je že spet vklopil polne obrate, bil nekaj sekund pozneje sam pred Vidom Belcem in zadel za 3:0. Vredno večkratnega ogleda in globokega premisleka, kako daleč je od česa takega nerazumljivo brezvoljna Slovenija. Boste videli, video je spodaj ...

Članki iz rubrike