petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
0 21.03.2018 10:49:29

Samo leto po prihodu DEMBELE že ZAPUŠČA BARCELONO?! Znan je tudi njegov naslednji klub!

vszi
Sliši se skoraj neverjetno, toda ena od velikih okrepitev Barcelone Ousmane Dembele se očitno poslavlja od stadiona Camp Nou!

Poleti so se Katalonci na vse kriplje trudili, da so na koncu v svoje vrste uspeli zvabiti Ousmaneja Dembeleja. Katalonski velikan je za 20-letnega Francoza dortmundski Borussii odštel astronomskih 110 milijonov evrov. Vsota bi lahko bila še višja, saj so v igri tudi določeni bonusi.

Vendar pa Dembele ni izpolnil pričakovanj, nikakor ni uspel zapolniti vrzeli, ki je nastala po Neymarjevem odhodu v PSG. Pri tem so ga ovirale tudi poškodbe, a v Barceloni ga očitno ne nameravajo čakati. Poleti naj bi že zapustil Camp Nou.



Pri Don Balonu so prepričani, da vedo, katera je njegova naslednja destinacija. Barcelona se na vse kriplje trudi, da bi v svoje vrste pripeljala Antoina Griezmanna, a se je v to zgodbo zdaj vključil še Real.

Zato imajo Katalonci pripravljeno rezervno različico, po kateri bi Francoza pripeljali prav z Dembelejevo 'pomočjo'. In sicer tako, da bi fant odšel v nasprotni smeri in končal pri Atleticu. Seveda bi ob Dembeleju Barcelona Atleticu ponudila še določeno denarno odškodnino. Samo leto po njegovem nakupu bi tako katalonski velikan v 'primeru Dembele' izgubil kar precej denarja. Bi pa z morebitnim Griezmannovim nakupom dobili želenega igralca in zadali določen udarec velikemu tekmecu iz Madrida.

Članki iz rubrike