nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 15.03.2018 10:58:46

Še eno NORO POLETJE v Milanu: Zvezdniški seznam okrepitev!

Profimedia
Prejšnje poletje je padli evropski velikan Milan 'lomastil' na nogometni tržnici.

Denar je letel naokoli, novinci so si podajali kljuko klubskih pisarn, podpisovale so se pogodbe. Za novince so rdeče-črni odšteli približno 200 milijonov evrov in upali, da bodo napadli vrh lestvice serie A.

Toda ni se jim izšlo, od vodilnega Juventusa jih po 27 krogih loči prav toliko točk. Ampak v Milanu še niso obupali, že zdaj kujejo načrte za poletni prestopni rok, ko naj bi vnovič prišlo do številnih sprememb v ekipi.



Italijanski Premium Sport poroča, da želijo v klubu najprej najti zanesljivega in predvsem učinkovitega napadalca. Prvi na seznamu želja je Edinson Cavani, odhajajoči zvezdnik PSG-ja. Prestop sploh ni nemogoč, saj bi se v nasprotni meri odpravil vratar Gianluigi Donnarumma. Toda oviro bi utegnilo predstavljati dejstvo, da se za Urugvajca zanima kopica evropskih klubov, med njimi tudi Manchester United.

Poleg tega je želja tudi napadalno usmerjeni vezist, ki bi prinesel določeno kreativnost v ekipo. Za to mesto imajo Milanezi kar tri potencialne kandidate, podpisali pa si želijo dva. Od Lyona bi radi kupili Memphisa Depayja. Kot druga opcija pa se omenjata nogometaša nemških klubov. Bolj znan je član dortmundske Borussie Marco Reus, druga tarča pa je 20-letni Jamajčan Leon Bailey, sicer član Bayerja iz Leverkusna.

Članki iz rubrike