Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

sneg, konj Svet24.si

Reke grozijo, za povrh pa nas čaka nova pošiljka...

Nakovalo Svet24.si

Skubeta pokonci drži kovaško delo

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

samuel lucas in hči Njena.si

V šovu Nova zvezda Slovenije tudi hčerka tega ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne doživela pravljico!

nu
nu

To je PEKLENSKI načrt Reala: Na takšen način bi lahko prišli do 400 milijonov evrov za NEYMARJA!

Reuters

Real naj bi v boju za Neymarjev podpis dobil nepričakovano "pomoč".

Vse bolj se zdi, da je odhod Neymarja iz vrst PSG-ja neizbežen, v javnosti pa se vse glasneje pojavljajo namigi, da bo njegova naslednja destinacija Madrid.

Že poleti naj bi se pridružil Realu, velika ovira pa je bila do zdaj nogometaševa astronomska odškodnina. Real naj bi moral zanj plačati kar 400 milijonov evrov, zdaj pa številni španski mediji trdijo, da naj bi se v prestop vpletel tudi športni gigant.

Gre za znanega ameriškega proizvajalca športne opreme Nike, ki je tudi največji osebni sponzor Neymarja. In kaj bi Američani s tem dobili? Real ima do 2020 pogodbo z adidasom, ki belemu baletu na sezono plačuje 40 milijonov evrov. Ni skrivnost, da se je Nike za sodelovanje z Realom že pogajal, a na koncu je zmagal adidas. Tokrat naj bi Nike delno financiral prestop Brazilca v vrste Reala, hkrati pa najkasneje v sezoni 2020/21 postal opremljevalec enega najuspešnejših nogometnih klubov vseh časov, katerega dres je eden najbolj priljubljenih v svetu nogometa.

Kot še navajajo tamkajšnji mediji, bi Real lahko tudi predčasno prekinil sodelovanje z adidasom, ob tem bi seveda moral plačati določen znesek. Kar pa ne bi smela biti težava, saj naj bi se z Nikejem dogovarjal o zelo donosni pogodbi, ki bi Madridčanom na sezono navrgla približno tolikšen znesek, kot ga na svoj račun z istega naslova prejme Barcelona. Katalonci od Nikeja na sezono prejmejo kar 105 milijonov evrov.

Značke: neymar , real-madrid , nike