Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 12.03.2018 08:16:45

TI BARABIN CARRAGHER! Saj ni res, pa je. Nekdanji zvezdnik Liverpoola v obraz PLJUNIL MAJHNO DEKLICO (video)

vszi
Njegov Liverpool je izgubil proti Manchester Unitedu, toda to ne opravičuje gnusnega dejanja, ki si ga je privoščil nekdanji zvezdnik redsov Jamie Carragher.

Nekdanji nogometaš, zdaj pa priznani analitik za eno izmed angleških nogometnih televizij, je bil namreč tako razočaran po porazu svojega nekdanjega kluba, da si je privoščil zares gnusno dejanje, ki še kako odmeva po otoku.

V valu besa je namreč odprl okno avtomobila in pljunil proti očetu in 14-letni hčerki, ki sta ga posnela ob vožnji z avtomobilom. Majhno deklico je zadel v obraz, kasneje pa se je Carragher opravičil. 

To ne spada nikamor in osebno sem se že opravičil prizadeti družini. Trikrat ali štirikrat so me živcirali na cesti ter me snemali, enostavno sem izgubil razsodnost. A to ni izgovor," je kasneje zapisal na twitterju.

carragher
Jamie Carragher
vszi

Potem pa za The Mirror, ki je zgodbo spravil v medije, dodal: "Bilo je več kot le, 'Hej, Jamie, bilo je 2:1'. To se je kar nadaljevalo, trikrat sem poskušal peljati stran, ampak se je še vedno nadaljevalo. Izgubil sem glavo. Ne bi smel tega storiti, toda mislil sem si, kakšne neumnosti počne tale očka, medtem ko vozi svojo hčerko."

Ravno veliko od opravičila tole ni bilo, Carragher pa se je znova znašel na udaru kritik, ki ob njegovih komentarjih nikoli ne počivajo. Zdaj je v igri tudi njegova služba pri Skyju. 

Posnetek si lahko ogledate le s klikom na to povezavo

Članki iz rubrike