sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 04.03.2018 08:39:27

Tisti, ki je Hrvata 'PRIJEL ZA JAJCA'! Beograjski Partizan bo imenoval novega trenerja, na klop prihaja nekdanji član Juventusa (video)

partizan.rs
Partizan bo dobil novega trenerja.

"Odidi!" so nanj kričali navijači Partizana, potem ko je velikan iz Beograda razočaral na gostovanju v Nišu. Radnički je tam slavil odmevno zmago z 1:0, za Partizan pa je bil to poraz, zaradi katerega bo skoraj zagotovo službo izgubil Miroslav Đukić. Slednjemu je sicer uspelo prezimiti v Evropi, a kaj, ko je bila forma v prvenstvu precej slabša. In Crvena zvezda ima zdaj pred mestnim tekmecem že kar štirinajst točk prednosti. To ne preseneča, Partizan je na zadnjih šestih ligaških tekmah slavil le enkrat!

zoran-mirkovic-croatia_j9mcjn369n681fay156ggrvgw
vszi

Čeprav Đukićevo slovo še ni bilo uradno potrjeno, je le vprašanje časa, kdaj bo. In očitno so se v upravi črno-belih tudi že odločili, kdo bo kot naslednji zagrizel v kislo jabolko. Tik pred imenovanjem za novega trenerja Partizana naj bi bil namreč Zoran Mirković, nekdanji nogometaš tega kluba. Mirković je v svoji karieri dolgo časa igral tudi v Italiji, kjer je nosil dresa Atalante in Juventusa, marsikdo pa se ga še vedno spomni s tiste famozne tekme med Hrvaško in Srbijo, ko je Roberta Jarnija zagrabil kar za - mednožje!

Kot trener Mirković še ne premore veliko izkušenj. Leta 2015 je bil sicer trener beograjskega Sinđelića, to pa je tudi vse. Pred tem je delal tudi na nogometni zvezi kot direktor reprezentanc, a se ni ravno proslavil. Se bo zdaj kot trener Partizana?

Članki iz rubrike