pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 22.02.2018 10:49:02

VELIKO RAZKRITJE: Real se je odločil glede PRIHODNOSTI GARETHA BALA!

Kar nekaj časa se je ugibalo o prihodnosti Garetha Bala pri madridskem Ralu, s katerim ga pogodba sicer veže do konca junija 2022.

Zdaj iz Španije prihajajo informacije, da so se pri kraljevem klubu odločili, kaj nameravajo narediti z Valižanom. Ugledna radijska postaja Cadena SER je namreč v svet lansirala novico, da se želi Real 'znebiti' Bala.

Bojda je med trenerjem Zinedinom Zidanom in Garethom Balom določen prepad, človeka, ki bi morala tesno sodelovati, se praktično ne moreta pogledati v oči. In to naj bi bil eden od razlogov, da bo Bale zapustil stadion Santiago Bernabeu. Čeprav ima v tej sezoni (spet) kar nekaj težav s poškodbami, je še vedno izjemno pomemben člen moštva.



Ga je pa trener Zidane na včerajšnji prvenstveni tekmi z Leganesom spet pustil na klopi in ga v igro poslal nekaj minut pred koncem, ko je zamenjal Karima Benzemaja. Toda še bolj v oči bode, da ga je na klop posedel tudi na prvi tekmi osmine finala lige prvakov s PSG-jem (takrat je v igro vstopil v 68. minuti).

Zdaj je vprašanje, kdo bo želel kupiti Bala, ki bo sredi julija dopolnil 29 let. Pred časom se je zanj resno zanimal Manchester United, toda trener Jose Mourinho je nato povedal, da ima dovolj napadalno usmerjenih nogometašev. Toda mogoče bi si Portugalec spet utegnil premisliti, podobno kot je to storil pri Alexisu Sanchezu ...

Članki iz rubrike