Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.02.2018 08:10:17

BRUTALNE SCENE v lokalnem derbiju in devet rdečih kartonov! (video)

vszi
Česa podobnega še niste videli!

Dvoboj brazilskih moštev Vitorie in Bahie, ki velja za lokalni derbi, je bil po brutalnem pretepu prekinjen, saj je sodnik pokazal kar devet rdečih kartonov! Da bi bilo vse skupaj še bolj ironično, je bilo srečanje označeno kot Ba-Vi za mir, da bi spodbudili miroljubno vzdušje tako na kot ob igrišču.

Toda končalo se je povsem drugače, na izjemno sramoten način!

Vitoria je vodla z 1:0, ko je v 50. minuti gostujoči igralec Vinicius iz enajstmetrovke izid izenačil. Strelec zadetka je uspešno izveden strel proslavil pred tribuno za golom, na kateri so bili navijači Vitorie, kar domačim igralcem ni bilo všeč, in prišlo je do splošnega pretepa, v katerem je bilo mogoče videti nekaj boksarskih vložkov, ki se jih ne bi sramovali niti profesionalci v tem športu.



Ko so se strasti nekoliko umirile, pa je na sceno stopil glavni sodnik, ki je podelil pet rdečih kartonov (tri gostom in dva domačinom). Le nekaj minut pozneje sta bila izključena še dva nogometaša, ki se kar nista mogla ohladiti.

Trinajst minut pred koncem je bil izključen še en nogometaš Vitorie, zaradi česar je njegov soigralec iz jeze žogo brcnil daleč stran. Za to je prejel rumeni karton, ker je bil njegov drugi na tekmi, je bil izključen tudi on, tako da je Vitoria ostala samo s šesterico na igrišču. Pravila pa velevajo, da mora imeti ekipa v moštvu vsaj sedem igralcev in srečanje je bilo dokončno prekinjeno.

Odločitev o končnem rezultatu bodo odgovorni sprejeli za zeleno mizo.

Članki iz rubrike