pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
2 16.02.2018 11:28:37

Brazilska legenda z vsemi silami UDARILA PO NEYMARJU: Ustvarjamo POŠAST!

vszi
Nogometni velemojster Neymar je med ljubitelji nogometa izjemno priljubljen po vsem svetu, toda njegovega legendarnega rojaka to zelo moti!

Oglasil se je bivši brazilski reprezentančni napadalec Walter Casagrande, ki je za reprezentanco med letoma 1985 in 1986 odigral 19 tekem za izbrano vrsto in zabil osem golov. Štiriinpetdesetletnik je igral za nekaj velikih brazilskih klubov (Corinthians, São Paulo, Flamengo), v Evropi pa za Porto, Ascoli in Torino.

Casagrande se je zdaj spravil na Neymarja, ki ga je praktično razbil na prafaktorje. "Moti me, da večina navijačev in medijev Neymarja še vedno treplja po rami!" je začel Casagrande, a se pri tem ni ustavil, temveč je hitro še dodatno pojasnil svoje razmišljanje: "Že večkrat se je neprimerno vedel, recimo na zadnji tekmi z Realom je že v prvem polčasu prejel rumeni karton, v drugem pa bi lahko dobil še enega in bil izključen. Katastrofalno bi bilo, če bi se tako vedel na svetovnem prvenstvu. Ustvarjamo pošast, ki jo nekateri predstavljajo kot genija! Neymar preprosto nima kakovosti Lionela Messija, Diega Maradone ali Cristiana Ronalda, ki lahko kadarkoli odločijo tekmo!"

Članki iz rubrike