Mobilna verzija
Ivanka Trump Odkrito.si

Quincy Jones v postelji z Ivanko Trump?

Matijaš Jotić Svet24.si

FOTO: Starši pogrešajo 14-letnika: odšel od ...

Kristjan Gričnik Svet24.si

Je to trenutno najbolj popularen moški v ...

izsiljevanje, ponaredki Svet24.si

Je moja žena res na pornografskem posnetku? Kdo ...

Gigi Hadid Najstnica.si

'Vintage' sestri Hadid

peter prevc, Mina Lavtižar Njena.si

To je o nosečnosti povedal Peter Prevc

SEVE IN MILAN Njena.si

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

nu
nu

Kje bo kariero nadaljeval Jean-Philippe Mendy? Nekdanjega napadalca MARIBORA preizkušal celo bivši član elitne PREMIER LIGE!

www.alesfevzer.com

Jean-Philippe Mendy išče novega delodajalca.

Nekoč je zabijal v dresu Maribora, zdaj je na lovu za novim klubom. Jean-Philippe Mendy je trenutno brez delodajalca, toda pred nekaj dnevi se mu je ponudila sanjska priložnost za prestop v - Anglijo! Francoza je na preizkušnjo povabil Bolton, nekdanji član premier lige, ki zdaj igra med drugoligaš. Na lestvici zaseda 19. mesto, kar pomeni, da ga čaka bitka za obstanek. Toda Mendy mu pri tem vendarle ne bo pomagal, na preizkušnji namreč ni pokazal dovolj, da bi si priigral podpis pogodbe.

"V preteklih tednih smo imeli v klubu nemalo nogometašev na preizkušnji, priložnost sta dobila tudi Marouane Chamakh in Jean-Philippe Mendy. Toda na žalost smo se morali odločiti, da jima ne bomo ponudili pogodbi, saj smo ocenili, da bi potrebovala preveč časa, da bi bila nared za prvo ekipo. Potrebujemo igralce, ki lahko takoj vskočijo," je pojasnil predsednik Boltona Ken Anderson.