blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

nu
nu
1 08.02.2018 12:04:30

Cristiano Ronaldo: NEYMAR V REALU? Real rabi samo ...

Reuters
Madridskemu Realu v tej sezoni prav nič ne gre po načrtih.

Galaktiki so že zapravili možnosti, da bi osvojili naslov španskega prvaka, saj njihov zaostanek za Barcelono znaša že 19 točk, prav tako so izpadli iz domačega pokala. Tako jim doma preostane samo boj za uvrstitev na mesta, ki vodijo v ligo prvakov, v slednji pa želijo iti do konca.

Tam je njihov naslednji nasprotnik PSG in največji zvezdnik pariškega moštva Neymar. O Brazilcu že kar nekaj časa krožijo govorice, da bo njegova naslednja postaja po odhodu iz PSG-ja prav stadion Santiago Bernabeu.


Navijači Barcelone mu tega zagotovo ne bi oprostili. Marsikdo pa je prepričan, da se to ne bo zgodilo, ker tega ne bi dovolil Cristiano Ronaldo.

Zdaj je portugalski zvezdnik za špansko Marco spregovoril tudi o tej možnosti. "Neymar je izjemen nogometaš, mogoče bo v prihodnjih letih on najboljši na svetu, Real pa rabi samo najboljše," je dejal Ronaldo, nato pa je nekaj povedal tudi o Neymarjevi morebitni selitvi v Real: "Nisem še slišal, da bi katerikoli uradni zastopnik Reala doslej karkoli dejal o Neymarju."

Dejstvo je, da morajo v klubu razmišljati o tem, kar imajo. Letošnje leto je zelo težko za Real, toda treba ga je končati na najboljši način. Seveda to v Realovem primeru pomeni osvojitev lige prvakov.

Članki iz rubrike