sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 02.02.2018 13:50:38

Navijači ARSENALA bi težko bili ŠE BOLJ ZADOVOLJNI: Poleti se obeta GROMOZANSKA SPREMEMBA!

Reuters
Arsenal je v zimskem prestopnem roku naredil dober posel. Res je, da je ostal brez Alexisa Sancheza, a je dobil Henrikha Mkhitaryana in Pierra-Emericka Aubameyanga.

Navijači so zadovoljni, končno so našli nekaj dobrih besed tudi za Arsena Wengerja, ki ga skoraj v vsakem prestopnem roku kritizirajo. Večkrat se je že zgodilo, da so zahtevali njegov odstop, in kot kaže, se jim bo želja kmalu uresničila.

Z Otoka prihajajo informacije, da se bo Francoz po koncu sezone poslovil od stadiona Emirates, čeprav ima s klubom podpisano pogodbo do poletja naslednje leto.

Hkrati pa je znan tudi trener, ki ima največje možnosti, da bi ga nasledil. To je selektor nemške izbrane vrste Joachim Löw, ki se je odločil, da po koncu svetovnega prvenstva v Rusiji zapusti selektorski stolček.

V preteklosti se ga je omenjalo tudi kot morebitnega naslednika Zinedina Zidana pri Realu, a se zdi, da je vseeno bližje klubu iz severnega Londona.

Löw je selektor Nemčije od julija 2006, pred tem pa je dve leti v reprezentanci opravljal mesto pomočnika selektorja. Toda 57-letni Nemec ima tudi izkušnje z delovanjem v klubskem nogometu, saj je v trenerski karieri vodil Stuttgart, Fenerbahče, Karlsruhe, Adanaspor, Tirol in dunajsko Austrio.

joachim löw
Reuters

Članki iz rubrike