podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

STA
STA
0 31.01.2018 19:22:11

Chelsea okrepil sijajen napadalec Arsenala, Borussia našla zamenjavo za Aubameyanga

Profimedia
Angleški nogometni prvak Chelsea je danes zelo aktiven pri kadrovanju, saj je v svoje vrste iz Arsenala pripeljal francoskega napadalca Olivierja Girouda, v nemško Borussio Dortmund pa je na posojo poslal belgijskega napadalca Michyja Batshuayija.

Borussia je danes v Arsenal prodala Pierra-Emericka Aubameyanga za rekordnih 63,7 milijona evrov, klub iz Dortmunda pa je hitro našel njegovo zamenjavo. Iz Chelseaja si je sposodil Batshuayija, ki je v londonskem moštvu večino sezone preživel na klopi, saj je pred njim priložnost v napadu dobival Španec Alvaro Morata.

Batshuayi je v tej sezoni v vseh tekmovanjih odigral 26 tekem, samo 12 jih je začel v prvi postavi, dosegel pa je 12 golov. V Borussio je odšel z željo po večji minutaži, saj si želi zagotoviti mesto v belgijski reprezentanci za svetovno prvenstvo v Rusiji.



V Chelsea pa je iz Arsenala prišel Giroud, ki je podpisal 18-mesečno pogodbo. Od leta 2012, ko je v Arsenal prišel iz francoskega Montpellierja, je dosegel 105 golov.

"Chelsea je eden največjih ekip v premier ligi. Morda so osvojili celo največ lovorik v zadnjih šestih, sedmih letih," je povedal 31-letni francoski napadalec, ki je v tej sezoni za topničarje zbral 26 nastopov, samo desetkrat je začel v prvi postavi, zadel pa je sedemkrat.

Značke: nogomet, anglija, nemčija

Članki iz rubrike