slika Svet24.si

V Pomurju izsledili eno najbolj iskanih slovenskih...

solsticij Svet24.si

Ognjeni zublji in zeli ter magične moči kresnih ...

struge, luče, poplave Necenzurirano

Sanacija poplav je zlata jama za izbrance: dobili ...

asta vrecko rtv protest bobo Reporter.si

Takšnega kaosa, kot je danes na RTV Slovenija, ni...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Benjamin Šeško Njena.si

To je lepo dekle Benjamina Šeška

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
0 29.01.2018 15:25:21

Bolj sta si podobna, kot mislite! Pep Guardiola je z BIZARNO izjavo 'izvedel Mourinha': Manchester City nima dovolj denarja, da bi ...

Reuters
Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je s svojo nedavno izjavo o finančnih zmožnostih Manchester Cityja dvignil ogromno prahu.

Manchester City je po napredovanju v naslednji krog pokala FA še vedno v igri za osvojitev zgodovinskega četverčka. Uvrstil se je v finale ligaškega pokala, kjer se bo meril z Arsenalom, v angleškem prvenstvu ima 12 točk naskoka pred najbližjimi zasledovalci, v osmini finala lige prvakov pa se bo pomeril z Baslom. Sanjski razplet za Pepa Guardiolo, bi rekli mnogi nogometni navdušenci.

Navijači že razmišljajo o zgodovinskih štirih lovorikah v eni sezoni, toda španski strateg je prepričan, da City nima dovolj denarja za uresničitev tega načrta. Pa čeprav je klub od njegovega prihoda zapravil pol milijarde evrov. "Da bi zmagali na vseh štirih frontah, potrebuješ 22 odličnih nogometašev in za to potrebuješ veliko denarja, ki ga mi, čeprav mi mnogi ne verjamejo, nimamo. Ne moremo si privoščiti, da bi za nogometaše plačevali odškodnine v višini, 80, 90 ali 100 milijonov evrov," je potarnal Pep Guardiola. S to izjavo je postal tarča posmeha na svetovnem spletu, mnogi ga primerjajo z Josejem Mourinhem. Morda pa sta si velika rivala veliko bolj podobna, kot mislita.

Članki iz rubrike