pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 27.01.2018 17:28:29

Florentino Perez se je odločil: TOLE JE TRENER, ki ga bo Real 'napadel', če se bo Zinedine Zidane moral posloviti od VROČE KLOPI

Reuters
Je že znan naslednji trener madridskega Reala?

V Angliji trdijo: pri Realu so se že odločili, koga bodo poskušali pripeljati v Madrid, če se bo Florentino Perez odločil, da je napočil čas za slovo Zinedina Zidana. Francoz je s kraljevim klubom v preteklih mesecih osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, toda skromni rezultati v zadnjem času so stvari postavili na glavo. Zidane naj bi bil tako resno ogrožen, če bo res izgubil službo, pa bi ga na stadionu Santiago Bernabeu lahko zamenjal kar - Mauricio Pochettino!

Daily Mail trdi, da so vodilni možje Reala že vzpostavili stik s strokovnjakom iz Argentine, ki trenutno sedi na klopi Tottenhama. Slednjega je Pochettino prevzel leta 2014, pred tem je vodil tudi Southampton in Espanyol. V Španiji si je kruh služil tudi kot nogometaš, zdaj bi se lahko vrnil kot novi trener Reala. Toda Pochettina menda slovo od Londona ne zanima preveč, vsaj ne toliko, da bi mu zanimanje Reala zmešalo glavo. Prav tako so v vodstvu njegovega kluba menda odločeni, da ga bodo zadržali za vsako ceno.

maurico-pochettino

Članki iz rubrike