Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 20.01.2018 15:03:58

Tole vas bo VRGLO NA RIT! Chelseaju pa se smeji ves nogometni svet! (foto)

Reuters
Po osvojitvi naslova državnega prvaka gre modrim iz Londona vse navzdol. Rezultati niso na želeni ravni, trener Antonio Conte je nezadovoljen, ker klub na nogometni tržnici ne more priti do igralcev, ki se jih italijanski strokovnjak želi, čeprav bi se to utegnilo v kratkem spremeniti.

Zdaj pa je v javnost prišla še ena novica, ki je močno razburkala nogometni Otok. Večina tistih, ki so jo slišali, pa so se začeli krohotati na ves glas.

Znano je, da želi trener Conte pripeljati napadalca, ki bi povečal konkurenco in nekako vzpodbudil Alvara Morato in Michyja Batshuayija, da bi začela igrati bolje.


Prvi na seznamu želja je bil Andy Carroll, ki pa se bo na zelenice zaradi poškodbe gležnja vrnil šele marca. Govorilo se je tudi o Petru Crouchu, zdaj sta v igri za prihod na Stamford Bridge Edin Džeko in Fernando Llorente.

Nekatera od naštetih imen nikakor ne zadovoljujejo visokih apetitov navijačev Chelseaja, ki so se temu primerno tudi odzvali na družbenih omrežjih. Oglasil pa se je tudi 35-letni napadalec četrtoligaša Wycomba Adebayo Akinfenwa, ki je v tej sezoni zabil 13 golov.

Slednji je na Otoku izjemno priljubljen že zaradi svoje postave, saj tehta prek sto kilogramov. Akinfewa je s svojim komentarjem na trenutno dogajanje v Chelseaju postal še bolj priljubljen, Chelseaju pa se smeji ves nogometni svet: "Ko sem se zbudil, sem slišal govorice o Chelseaju. Resnično sem počaščen. Toda slišal sem, da Conte na treningu ne dovoljuje piščančjega mesa. Res mi je žal, ampak tole ne bo šlo," je na twitter računu zapisal priljubljeni Akinfenwa in poskrbel za obilico smeha.

Članki iz rubrike