mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 20.01.2018 14:37:05

ZANIMIV DOGOVOR: Barcelono ali Griezmanna bi lahko poleti doletela DENARNA KAZEN!

Reuters
Soigralec Jana Oblaka pri Atleticu Antoine Griezmann bo poleti skoraj zanesljivo zapustil madridski klub.

Že poleti ni veliko manjkalo, da bi končal v Manchester Unitedu, a se je takrat odločil ostati v Atleticu, ki do januarja ni smel kuovati novih igralcev, zato kluba preprosto ni želel pustiti na cedilu.

Zanj tudi zdaj obstaja kar precej zanimanja, Griezmann pa bo po prihodu Diega Coste brez večjih težav zapustil Atletico. Najbolj vztrajna v lovu na njegov podpis naj bi bila Manchester City in Barcelona.


Pri katalonskem velikanu so pripravljeni aktivirati nogometaševo odkupno klavzulo in v zameno zanj Atleticu nakazati sto milijonov evrov odškodnine. Barcelona naj bi z nogometašem celo že dosegla dogovor o skupnem sodelovanju. Tako vsaj poroča katalonski Sport, pri katerem so prepričani, da se je to res zgodilo in da bo Griezmann poleti oblekel dres Barce.

Ob tem je sklenjen tudi dogovor, da si vpleteni strani lahko premislita. Če do poletja morda pride do kakršnihkoli sprememb, pa bi eno od obeh strani to lahko stalo kar nekaj denarja, saj bi morala stran, ki bi odstopila od dogovora, nasprotni strani plačati kazen.

Pri tem bi znal zelo pomembno vlogo odigrati Manchester City. Če recimo Griezmann na koncu ne bi odšel na Camp Nou, bi moral Barceloni plačati določeno denarno nadomestilo, ker si je premislil. Enako bi doletelo tudi Barcelono, če bi bil klub tisti, ki posla ne bi izpeljal do konca.

Članki iz rubrike