podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
12 16.01.2018 13:07:33

Navijači Reala NORIJO: V času največje krize se je Cristiano Ronaldo pred vodstvom pojavil z NEMORALNO in NEVERJETNO zahtevo!

Reuters
V času velike rezultatske krize španskega Reala se je Cristiano Ronaldo odločil za nenavadno in za mnoge v tem obdobju neprimerno potezo.

To, da madridski Real v letošnji sezoni ne bo ponovil lanskega uspeha in se ne bo veselil naslova španskega prvaka, je skorajda že jasno, čeprav v športu ne smemo prehitevati dogodkov. Trenutnih 16 točk zaostanka za Barcelono se namreč zdi nedosegljivih, sploh če upoštevamo trenutno formo tako Kataloncev kot tudi galaktikov. 

V tem kriznem obdobju je za še večjo nejevoljo med navijači Reala poskrbel Cristiano Ronaldo. Ne zaradi svoje slabe forme, temveč zaradi svojih zahtev, ki jih je predstavil pred vodstvo kluba. Čeprav je šele pred kratkim podaljšal pogodbo, je po tem osvojil še nagradi The Best in še svojo peto zlato žogo. Po osvojitvi naslova svetovnih klubskih prvakov je pred vodstvo kluba po poročanju Marce stopil z novimi zahtevami, in sicer bi rad zaslužil več. Vsaj toliko kot Neymar in Lionel Messi. Pravi namreč, da si zasluži biti plačan kot številka ena.

ronaldo marca

Članki iz rubrike