Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
5 13.01.2018 12:53:32

HUDA AFERA pretresa Italijo! Je Milan zares služil samo kot VELIKANSKA PRALNICA DENARJA?!

Iz Italije prihajajo skrb vzbujajoče novice!

Nekdanji predsednik italijanske vlade Silvio Berlusconi je manj kot dva meseca pred parlamentarnimi volitvami znova pod drobnogledom pravosodja. Milansko tožilstvo 81-letnega medijskega mogotca preiskuje v zvezi s pranjem denarja ob prodaji njegovega nogometnega kluba Milan.

Torinski časnik La Stampa danes poroča, da je Berlusconi tarča preiskave, ker naj bi kupnino v višini 740 milijonov evrov napihnili za približno 300 milijonov, s čimer bi lahko umazan denar z računov v tujini znova našel pot v Italijo. Kitajski investitor Yonghong Li je Milan kupil lani, tožilstvo pa preiskuje izvor sredstev, ki jih je Berlusconi prejel iz Hongkonga.

AC Milan, ki že več let ne beleži športnih uspehov in je trenutno na 11. mestu prvenstvene serie A, je 230 milijonov evrov namenil za igralce. V prvi polovici leta 2017 je klub prijavil 33 milijonov evrov izgube. Evropska nogometna zveza je pred kratkim od Milana zahtevala finančni načrt.

berlusconi re
Berlusconi je bil doslej že štirikrat premier, ustanovil je tudi konservativno stranko Naprej Italija, ki bo 4. marca sodelovala na volitvah. Stranki napovedujejo uspeh, Berlusconi pa ne sme kandidirati za poslanski sedež. Italijanski senat mu je namreč zaradi davčnih utaj leta 2013 za šest let prepovedal opravljati politične funkcije.

Članki iz rubrike