Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 11.01.2018 16:58:36

NAJ RAZUME, KDOR LAHKO! Plačali so ga 50 milijonov evrov, zdaj so ga ponudili ... CRVENI ZVEZDI!? ZASTONJ!

Reuters
Nekatere stvari v nogometu včasih zares niso razumljive.

Tako recimo številni nikakor niso razumeli odličnega Brazilca Alexa Teixeiro, ki je svojčas blestel pri ukrajinskem velikanu Šahtarju. Brazilec, ki je pred petimi dnevi praznoval svoj 28. rojstni dan je tako dobro igral v oranžno-črnem dresu, da so se zanj zanimali številni evropski velikani, na čelu s Chelseajem in Liverpoolom

Liverpoolčani so Šahtarju celo ponudili 40 milijonov evrov za Brazilca, toda Ukrajinci so to ponudbo zavrnili, pol leta kasneje pa sprejeli 50 milijonov evrov vredno ponudbo kitajskega prvoligaša, ki sliši na ime Jiangsun Suning. Kitajci so Teixeiri ponudili 10 milijonov evrov letne plače in Brazilec je odšel v Azijo. 


Toda Kitajci so posebni in ker z igrami Teixeire niso preveč zadovoljni, so se odločili, da se ga znebijo. In če gre verjeti srbskim medijem, se ga želijo znebiti na vsak način. Srbski mediji pa so postregli z zgodbo, ki se na prvi pogled zdi neverjetna, a sami trdijo, da je povsem resnična. 

Po njihovem pričevanju je bil Teixeira ponujen kar - Crveni zvezdi! Da, prav ste prebrali. Rdeče-belim iz Beograda naj bi pristopil vpliven srbski agent, ki je veljake Zvezde vprašal, ali si želijo, da bi v spomladanskem delu sezone kot posojen nogometaš njihove barve branil tudi Teixeira. In dodal, da rdeče-belim ne bi bilo treba nič plačati, pač pa bi njegovo plačo še naprej plačeval Jiangsu, ki na vsak način želi sprostiti eno mesto tujca. 

Zvezda je bila jasno takoj za, a prestop v Beograd je bojda zavrnil Teixeira, ki naj bi dejal, da bi bil, če bi bila situacija normalna, pripravljen prestopiti v Srbijo. A ker je njegova žena noseča, naj bi Teixeira Kitajcem naročil, naj mu raje poiščeta klub v njegovi domovini Braziliji ... 

Članki iz rubrike