sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 04.01.2018 14:03:29

Kaj se dogaja na OLD TRAFFORDU? Upravo skrbi ... JOSE MOURINHO!

Profimedia
Nogometna situacija na Otoku je vedno zelo zanimiva, saj se ves čas nekaj dogaja.

Tokrat je nogometni svet nekoliko stresla novica, povezana z dogajanjem v Manchester Unitedu. V javnosti so se namreč začele pojavljati govorice, da bi se Jose Mourinho utegnil po koncu sezone posloviti od rdečih vragov.

To pomeni, da bi Old Trafford zapustil leto pred iztekom pogodbe. V klubu so kar nekoliko zaskrbljeni, saj pravijo, da Mourinho vse manj časa preživi v Manchestru. Postal naj bi celo nekoliko odtujen.


Vse bolj je očitna tudi Portugalčeva nervoza, ki se kaže v vedno večjem številu čustvenih izpadov. In tisti, ki podrobneje spremljajo nogometno dogajanje na Otoku, so se hitro spomnili ortugalčevih zadnjih mesecev, ki jih je Mourinho preživel pri Chelseaju, ko so se dogajale bolj ali manj podobne stvari.

Njegov zadnji izpad se je zgodil pred nekaj dnevi, ko se je 'spravil' na legendo kluba Paula Scholesa, ki je komentiral Paula Pogbaja. Prav tako se je obregnil ob dogajanje na nogometni tržnici, ko je dejal, da ne more tekmovati s Cityjem, saj za to nima dovolj finančnih sredstev.

Kljub vsemu pa je United po 22 odigranih krogih drugi na prvenstveni lestvici, kar je veliko bolje kot pred enim letom, ko je v tem času zasedal šesto mesto. Za nameček je United osvojil prvo mesto v svoji skupini lige prvakov in je v izločilnih bojih favorit v dvoboju s Sevillo.

Članki iz rubrike