Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
10 18.12.2017 08:04:24

TO NI VEČ NORMALNO! Barcelona spet dosegla zadetek, ki ga sodniki NISO VIDELI in NISO PRIZNALI!? (video)

Mnogi pravijo, da je zdaj tega že preprosto preveč.

Res je, pod črto sinočnjega nastopa je Barcelona s 4:0 premagala Deportivo in s tekmo več povečala svojo prednost pred Realom na 11 točk. Jasno, vse skupaj pred prihajajočo soboto, ko bo na sporedu kultni el clasico. Toda ponovno odmeva sodniška odločitev, ki bi lahko vplivala na razplet sinočnje tekme in ki bi na najbolj neverjeten način Barceloni lahko vzela nove točke. Tako kot ji jih je že dvakrat v tej sezoni. 

Naj spomnimo, Barcelona je proti Valencii dosegla čist zadetek, a so sodniki presodili, da žoga ni šla prek črte, čeprav je to videl ves svet. Končalo se je neodločeno, tako kot se je neodločeno končalo teden dni pozneje proti Celti, ko so Luisu Suarezu razveljavili gol iz neobstoječega nedovoljenega položaja. No, Urugvajec pa je bil zdaj na vrsti še za tisto, kar se je proti Valencii zgodilo njegovemu argentinskemu soigralcu Messiju.

Bilo je v 46. minuti, izid je bil 2:0 in tekma je seveda še bila odprta, ko se je Suarez v težkem položaju fantastično znašel s tako imenovano rabono, torej s strelom za nogo. Marsikdo je takoj dejal, da je dosegel zadetek, pa čeprav je bilo tokrat to videti neprimerno težje kot v Messijevem primeru. So pa posnetki resnično pokazali, da je bila žoga s celotnim obsegom čez črto in da Barci ponovno niso priznali čistega zadetka.

Kot rečeno, pod črto tokrat škode ni bilo, a marsikdo se ne more znebiti občutka, da sodniki vsakokrat, ko je to vsaj približno mogoče, Kataloncem zadetka pač ne dosodijo. Spomniti se namreč velja, da gre že za tretji tak primer v zadnjih nekaj mesecih, potem ko je Barca brez takega gola ostala tudi v lanski sezoni na gostovanju pri Betisu. Čeprav, še enkrat, tokrat je bila odločitev resnično precej težja, kar se lahko prepričate iz dokaznega materiala; spodnje fotografije in spodnjega posnetka.   

Značke: barcelona, suarez, gol

Članki iz rubrike