Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.12.2017 15:27:53

To pa je bilo zelo blizu! Jürgen Klopp se je skoraj odrekel svojemu prvemu ZVEZDNIKU: Ko sem ga gledal po televiziji, se mi je zdel tako ...

Martin Metelko
Vsi so bili prepričani, da bo v letošnji sezoni blestel Philippe Coutinho, toda Jürgen Klopp je dobil veliko bolj nepričakovanega junaka.

Liverpool, ki so ga slovenski ljubitelji nogometa v letošnji sezoni lahko spremljali tudi v Ljudskem vrtu, v letošnji sezoni premier lige sicer ne blesti tako, kot so redsi upali, da bo. Trenutno z Burnleyjem, Arsenalom in Tottenhamom bije bitko za četrto mesto, veliko bolj pa je njegovim navijačem v tolažbo napredovanje v izločilne boje lige prvakov. 

In pa tudi to, da je Liverpoolov prvi zvezdnik nogometaš, od katerega so v klubu to najmanj pričakovali. Glede na to, da je po dolgi sagi ostal v klubu, so vsi pričakovali, da bo ta vloga pripadla Philippu Coutinhu, a je z naskokom prvi mož Liverpoola Mohamed Salah, ki je poleti prišel iz Rome. 

salah
Reuters

"Spremljal sem ga po televiziji in videti je bil zelo koščen, zelo suh, kar me je zaskrbelo. Toda skavti so opravili dobro delo in me prepričali, da njegova vrlina ni le njegova hitrost, temveč je veliko bolj popoln igralec," je priznal Klopp, ki se je nato vendarle odločil, da bo dobra okrepitev za Liverpool. 

Članki iz rubrike