902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 12.12.2017 14:00:52

AROGANCA BREZ PRIMERE: Ronalda imajo v Madridu tako radi, da so ga TAKOLE OSMEŠILI! Ob tem pa ponižali še ...

Reuters
Neverjetno, kaj si je privoščila slovita Marca.

Madridski časnik, znan po svoji odkriti (pogosto neokusni) podpori Reala, ga je tokrat pošteno pihnil. Marca je nemškega vezista Tonija Kroosa razglasila za nogometaša, ki lahko ob koncu tedna na svetovnem klubskem prvenstvu v Združenih arabskih emiratih (če bo seveda jutri Real najprej slavil v polfinalu) postane prvi nogometaš v zgodovini s štirimi naslovi svetovnega klubskega prvaka. Vse lepo in prav, če ne bi bilo velike napake.

Ne zaradi Kroosa, kajti dejansko je Nemec slavil dvakrat z Realom in enkrat z Bayernom, tako da je s tremi naslovi izenačen s tistimi nogometaši Barcelone (med njimi sta Lionel Messi in Andres Iniesta), ki so trikrat slavili s ponosom Katalonije. Toda (in to je velik TODA) Madridčani očitno mislijo, da je vse svoje življenje za Real igral ... veliki Cristiano Ronaldo. Tako zelo so si ga prisvojili, da so mju naredili veliko škodo in ga ponižali.

Jasno, tudi Portugalec ima tri naslove, saj je pred slavjem z Realom v letih 2014 in 2016 slavil z Manchester Unitedom leta 2008. Zadel je v polfinalu, zaigral v finalu, a očitno pri Marci obstoja tega dogodka ne priznavajo. Dokaz madridske arogance, pravijo mnogi. In verjetno imajo kar prav. Sploh ko trdijo, da je Marca največ nespoštovanja pokazala do Manchester Uniteda.   

Značke: ronaldo, kroos, marca

Članki iz rubrike